Verzenden

Verzendinformatie voor De Nuchtere Groningers

Bij DenuchtereGroningers.nl streven we ernaar om jouw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. We begrijpen dat je enthousiast bent om je producten in handen te krijgen en daarom werken we nauw samen met PostNL om een betrouwbare en snelle levering te garanderen.

Verzendtijd: Onze standaard verzendtijd bedraagt 3-5 werkdagen vanaf het moment dat je bestelling is bevestigd. Wij doen ons uiterste best om je pakketje zo snel mogelijk op de post te doen, zodat je niet lang hoeft te wachten op je aankoop.

Kosten voor verzending: worden automatisch bij de prijs opgeteld. Deze zijn 6,95 per bestelling. 

Verzendpartner: We hebben ervoor gekozen om samen te werken met DHL, een van de meest vertrouwde en efficiënte bezorgdiensten in Nederland. DHL staat bekend om hun uitstekende service en betrouwbaarheid, zodat je erop kunt vertrouwen dat je bestelling in goede handen is. 

Verzendbevestiging: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer. Met dit nummer kun je jouw pakketje gemakkelijk volgen en de verwachte leverdatum bekijken.

Verpakking: Jouw producten worden zorgvuldig verpakt om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij je aankomen. We gebruiken duurzaam verpakkingsmateriaal waar mogelijk, in lijn met onze inzet voor het milieu. We maken ook gebruik van recyclede producten! 

Bedankt voor uw bestelling bij De Nuchtere Groningers. 
Voor vragen: denuchteregroninger@gmail.com