Chocolate Inferno, hoe ontstaan?

Chocolate Inferno, hoe ontstaan?

Beste lezer, 

In deze korte introductie neem ik je mee in het ontstaan van ons eerste drankje; Chocolate Inferno.

Chocolate Inferno is een crème likeur gemaakt met een infusie van kaneel, anijs, nootmuskaat en suiker. Het drankje heeft een alcohol percentage van 14,9%. Chocolate Inferno is ontstaan op een winterse dag ergens in december. Het is ook een drankje best passend in de wat koudere tijden. Dit drankje is natuurlijk ook erg goed te drinken onder het genot van de zon. 

Keuze van de naam

Wij hebben voor Chocolate Inferno gekozen omdat het drankje een erg pittige kick heeft, die nogal onverwachts komt. In eerste instantie lijkt het gewoon op chocolade melk, totdat je opeens verrast wordt door de wave van alcohol en kruiden. Onderschat dit drankje dan ook niet! Ondanks z'n onschuldige percentage, komt dit drankje toch wel hard aan. 

Hoe drink je het? 

Je kan het drankje koud serveren, maar ook warm. Net hoe jij hem zelf wil! Slagroom & marshmallows erbij misschien? 

Terug naar blog